Bunun bir standardı var mı?
İş iliskim olan ve bu saatte aramamam gereken/çok abes kacabilecek birine cok kısa çağrı başlattım. Max 1 saniyede daha doğrusu ekrana düşer düşmez kapattım.

Çağrı gitmiş olabilir mi?
Ya da bundan emin olmanın kesinleştirmenin bir yolu var mı?

 

sanirim o calma sesini duyman gerekiyordu, karsi tarafa cagrinin gitmesi icin.

baldur2

operatörüne, senin ve onun bölgesindeki çağrı yoğunluğuna göre değişebiliyor.
çağrı sesi gelmeden de çağrının iletilmiş olması mümkün ama bu 1 saniye değildir tahminimce. ama sizin 1 saniye sandığınız zaman da 1 saniyeden uzun olabilir.
ekranınızın çağrı konumuna geçer geçmez kapattığınız durumda çağrınızın girmeme ihtimali yüksek. müsterih olun bence gitmemiştir.

erty_ksk

temel olarak erty_ksk +1

Çağrı sesi gelmeden karşı tarafa çağrının gitmesi başıma geldi. Lakin dediğiniz gibi ekranda görür görmez iptal ettiyseniz o çağrı kesinlikle karşıya ulaşmamıştır.

pispinti

Değişiyor mesela bazen birisi aradığında çok çaldı diyor halbuki telefon elimde olduğu için hemen açmış oluyorum.

peki madem

eskiden çalma sesi gelene kadardı. ama son zamanlarda çalmadan gittiğine de şahit oldum

paintov

1 saniyede gitmemiştir ya. bu arada normal şebekeden arama ile voice over wifi arasında da değişiyor bağlanma süresi, whatsapp vb. programlar üzerinden arayınca da farklı.

gkhncnzdgn

kalite standartı olarak 3 saniye hedefleniyordu operatörlerde galiba, 1 saniyede olabilme durumu şöyle olabilir, vowifi ile ikiniz de bağlıysanız çok hızlı bağlayıp ulaşabilir belki - düşük ihtimal.
Evet çalma sesini duymadan diğer kişinin telefonu çalabilir eskiden bunu ayarlardık karşı tarafın telefonunda cevapsız çağrı oluşurdu çünkü telefon da çalamazdı o sürede.

atom karincanin torunu
1

mobil görünümden çık