yatak odası takımı ve oturma odası grubu alacağız, İstanbul içinde nerede f/p ürünler bulabiliriz. İnegöl vs diyen arkadaşlarım oldu, benzin harcayıp gidersek kayda değer bir fark olur mu? Çok teşekkürler




 

Vivense.

uvcray

vivense, eskidji bir de umraniyede varmis eskidji gibi bir sey

ala09

Vivense mobilya trendyolu gibi bir şey hatta orada satılan bazı mobilyalar Hepsiburada ve Trendyol da da var. Uygun fiyatlı olsa da epey dandik oluyor. Az kullanılmış Ikea ikinci el bakabilirsiniz letgodan.

sanguine

İnegöl'de fiyat olarak avantaj sağlayacağın hiçbir şey yok. Belki teşhir ürünü vs daha fazla denk gelme ihtimali varsa vardır.
Sancaktepe'de mobilyacıların olduğu çarşı var, Yenibosna da hem eskidjinin hem de spotcularin (Kuyumcukent yanında) yerleri var. Hatta Esenyurt anpa avmnin arkasında da var.
Buralarda nispeten ucuz şeyler bulursun. Hangi semt uygun olur bilmediğimden aklıma gelenleri saydım.

Dersen ki ucuz olmasın ama piyasa fiyatından daha uyguna iyi malzeme alayım. İnegöl'de bulacağın hemen her firma Maskoda var. Bir gününü ayırıp maskoyu gezebilirsin.

tum haklari saklidir

Mobilya avm ler var

Bayrampaşa da var mesela

Ama onlardaki fiyat bile çıldırmış

gurur

Mobilyacilar uçmuş geçen yıl Ümraniye 'yi gezdik uyduruk 3 kapılı gardıroplar için ortalama 3 bin istemişlerdi. En son ikeaya gidip 5 kapılı dolabı 1800'e aldık. Şuan ikea mobilyacilardan daha ucuz.

ceann deas
1

mobil görünümden çık