Arkadaşlar merhaba,

Kedim çok yaramaz, artık evi bana zindan etmeye başladı. Evdeki tüm çekmeceler bantlı her şey bir yere sabitlenmiş şekilde duruyor. Bir an olsun etrafta bir şey bırakamıyorum, her gördüğünü aşağı atma derdinde.

1.5 yaşında tekir. 7-8 ay kadar önce kısırlaştırıldı. Şiddete meyili hiç yok, daha bir kere kızıp ısırıp tırmalamamıştır. Onu çok seviyorum ama artık sürekli ayrı zaman geçirmek zorunda kalıyoruz. Etkileyici çözümlere açığım.

 

Kedinizle oyun oynuyor musunuz?
Evde tek başına kaldığı süreler uzun mu?
Ev içinde rahatça gezebiliyor mu?
Kumunu her gün temizliyor musunuz?

Şu an sizden ilgi bekliyor benim anladığım kadarıyla.

pispinti

Bana ilginizi çekmeye çalışıyor gibi geldi. Ayrıca 1,5 yaş kedi için genç. Oyun oynamak ister,enerjisi fazla olur. Kedi oltası ile ara ara oynatırsanız enerjisini atmış olur. Toplu kedi oyuncakları da oyalayabilir. Ya da bir kedi daha alırsanız birbirlerine sararlar siz boşa çıkıp rahatlarsınız:/

boyalı kuş

Bizde iki kedi var ikisi de çok sakin. Daha önce üçüncü olarak bir arkadaş daha geldi ve o da çok şımarıktı, diğer ikisiyle hiç anlaşamıyorlardı. Sakin olanlar sürekli birbirlerine sarılıp yatma derdindeyken, şımarık olan habire oyun oynayıp koşmak istiyordu (sonra kendisini genetik bir hastalık nedeniyle kaybettik malesef).
Burdan şuraya varmak istedim,
Eğer oynayıp enerjisini atsın diye ikinci bir kedi almayı düşünürseniz, mümkün olduğunca onun enerjisine uyum sağlayabilecek, oyuncu bir kedi seçmeye çalışın. Öbür türlü hem bir çözüme ulaşamamış olursunuz, hem de sakin olan kediye de hayat zindan olur.

gallienus

kediye oyun zamanları belirleyip günde minimum 1 saat olacak şekilde kısa periyotlarda yorucu oyunlar oynatmanızı tavsiye ederim. muhtemelen daha çok küçük olduğu için içindeki gençlik enerjisini atamıyordur. işinize yarayabilecek birkaç oyuncak linki atayım. bence mutlaka alıp günün belli zamanlarında onu yorun. maksimum 7-8 ay içinde bu enerjisi daha da azalacaktır muhtemelen. bir de bence kendisine ait bir kenar köşe olsun canı sıkılınca orda takılsın mesela. bunun için de doğalgaz peteklerine takılan yataklar var ayrıca vantuzla cama takılan yataklar da var. son 2 linke de onları ekliyorum.
not: lazeri günde 3-5 dkdan fazla kullanmayın tribe girmesin hayvan.

www.trendyol.com
www.trendyol.com
www.trendyol.com
www.trendyol.com
www.trendyol.com

www.hepsiburada.com

www.hepsiburada.com

golgi aygıtı

bir kedi daha alın. beraber oynarlar enerjisini atar.

orpheus

kedi enerjisini kiminle atacak. baska kedi olsa onunla oynar vs , evde tek basina muhtemelen hareketli bir kedi, normal yani yasadiginiz.

monicapp

İkinci kedi demeye gelmiştim, söylenmiş zaten.

Benimde ilk kedim yalnızken çok ilgi istiyordu ve oynayıp enerjisini atmadığım zaman mutsuzlaşıyordu. İkinci kedi olunca beni sallamaz oldu bütün enerjilerini birbirleriyle atıyorlar. Bana da sevdirmeye geliyorlar arada. İki kedi bir kediden çok daha kolay.

FAtE

evde sıkılıyor olabilir mi? onunla oynuyor musunuz? uzun süre yalnız mı kalıyor?

denizkabuklucikolata
1

mobil görünümden çık