sizin attığınız veya size atılan başarısızlık, utandığınız maillerinizi siliyor musunuz? yoksa ders olsun diye saklıyor musunuz?




 

mail silmek bende de yoktur. ya lazım olursa diye düşünürüm hep

chanandler bong

hiç bir maili silmiyorum.

roket adam

utanç verici mail de ne ola ki? işe yaramayan mailler (zoom üyelik yenileme maili falan filan) dışında hiçbir şeyi silmiyorum.

summer timetable

utanç verici diyemem ama flört, sevgililik vb. durumlarda olumsuz sonuçlandıysa yaptığım tüm yazışmaları, mail, whatsapp ne var ne yok silerim. böylece dönüp okuyup üzülmüyorum, kafamda kurmuyorum, çoğaltmıyorum. pişman olduğum da oluyor ya o ses kaydında ne tatlıydı filan diye ama olsun, temizlik iyidir.

işle ilgili tek bir harf dahi silmem hiç bir yerden, beni çok kritik durumlardan kurtarmıştır bu alışkanlığım.

Phoebe

kendi hatıralarımı silmek istemem ama niye silmedin diye trip yeme durumu yaşamamak için silmek lazım

bir soru sorcam

Eski sevgililerimle falan bir yazismam varsa onlari silerim. Baskasi gorur vs diye degil, gereksiz buldugum icin.

sopiro

ya öyle değil mesela kovulduğunuz, sınavında sonuncu olduğunuz, net bir şekilde bir yerden red yediğiniz falan mailleri.

bir tartışmayı büyük bir yenilgi ile kaybettiğiniz mailleri vs.

duyurukullanıcısı

silmem niye sileyim. klasör klasör ayırıyorum. atarım uygun bir yere. başarısızlıklar da benim başarısızlığım. iş mailimde kişisel mailler olmaz. sevgili, arkadaş vs. olmaz zaten. kişisel mailimde ayrı ayrı klasörlerim var. oraya bir yere atarım. eski sevgilileri sınıflandırmıyorum tabii, diğer diyorum :)

gabe h coud

maillerim halka acik degil ki, niye utanc versin. kimse gormuyor, ben de acip bakmiyorum zaten "benim gibi hep basarili olmsi gereken adama nasil boyle mail geldi" gibisinden bir duygu olmsumuyor.

zaten silmiyorum +1

hot potato
1

mobil görünümden çık