Arkadaşlar yakin zamanda düğünüm var. Nişanlım da ben de güneş deniz değil de orman vari, yeşillik yerler istiyoruz. Bu konuda da aklımıza bolu geliyor, nevsehir geliyor.( Yesillik degil de burada görmediğimiz etmediğimiz peri bacalari)

Aklımıza gelmeyen ancak onerebileceginiz yerler konusunda yardiminiza ihtiyacim var.


 

Nevşehir güzeldir ama mevsimine bağlı. Ekim başından itibaren serin olur, yağış riski olur. Ve bu sene herşey çok pahalı gerçekten. Balon kişi başı 200 euro mesela. Ama onun dışında gezip görecek çok yer var.
Ben balayına Bolu'ya gitmiştim, çok da memnun kaldım. Gölcük yakınlarında bir butik otelde kalmıştık. Kapadokya balayı için biraz yorucu olabilir ama Bolu yerinde bir tercih. İstanbulda iseniz yakın olması da bir avantaj.

mustafakesekci

araç varsa. uzun yol ve tek gidiş-gelişli virajlı yollarda araç kullanabilecekseniz.
safranbolu-amasra-cide-küre dağları-kastamonu turu.

1917

1917'nin yazdığını yazacaktım bende. Bu rotayı tavsıye ederim. Veya Safranbolu'da kalıp günü birlik Amasra yapıp dönmek. Yolun kendisi de çok güzel.
Bir diğer alternatif ise Rize'de kalmak. Araçla yaylaları gezmek. Ancak asıl güzel olan yaylaların yolu aracı yıpratıyor. O yüzden şahsi aracınızı kullanmayın. Yüksek araç kiralayın giderseniz.

nhtzmc
1

mobil görünümden çık