Annemin dizinde yillardir suren bir diz agrisi var. Akapunkturundan fizigine bir cok sey denendi. Olmadi.

En son tavsiye uzerine gittigimiz bi doktor ilk gorusmede robotik cerrahiyle tedavi dedi ama cok icimize sinmedi niyeyse (adim atar atmaz hemen ameliyat demesi)

Cildiyede kolsuz agop, tiroidde mete duren gibi bu isin piri kimdir? Ya da onereceginiz ve bu sorunu kokten cozer dediginiz bir uzman hekim var midir?

 

Diz ağrıları icin prp cok faydali olabiliyor. Kendi annem icin dr onder taylan ciftci'yi tercih etmistik. Eskiye gore su an daha iyi durumda, umarim sizin icin de faydali olur doktor bey. Ozon terapi gibi diger tedaviler de var diye biliyorum

mandy moore

Gecmis olsun oncelikle. Evet bir suru yontem var ve daginik ilerledigimiz icin cok vakit kaybettik biz.

Sureci basindan sonuna yonetecek ve isinde cidden iyi birini aramamizin sebebi biraz da bu. Onerinizi inceleyecegim. Tesekkurler

brkylmz

Kendi annem için gittiğimiz her doktor ameliyat derken öneri üzerine gittiğimiz bir doktor ısrarla ameliyatsız düzeltebileceğini vaadetti ve yaklaşık 5 ayda ciddi oranda tedavi etmeyi başardı. Prp uyguladı son çare ozon tedavisi yapacağını söylüyordu ama gerek kalmadı şimdilik. Beykoz Devlet Hastanesi'nde doktorun ismi yanlış hatırlamıyorsam Şevket Uğur Sönmez.

uvcray

dizdeki sorun için ne diyorlar? sadece ara sıra olan bir ağrı mı yoksa protez takılacak kadar kötü mü?

jepa

Yani net bir sey de soylemediler ama uzun zamandir devam eden, ara ara yurumekte cok zorlanmasina sebep olan bir agri var dizde. Gecen hafta tekrar bi mr cektirdik. Bele de vuran bir agri ama disklerde problem yok biraz sivisi azalmis gibi bir sey dedi.

Yukarida adi gecen doktorlari da inceleyecegim.

brkylmz

Annemde de aynı problem var (67) belli bir yaştan sonra, hareketsizliğin de vermiş olduğu etkiyle, dizdeki sıvı kaybından oradaki eklemler birbirine sürtmekten karşılıklı birbirini yemeye başlıyormuş. Bunun için 3 yöntemden bahsedildi; kortizon, PRP ve yapay kemik başı. ameliyat işi yaş iş. emin olun daha da kötüye gider. sağlam diz bile bozulabilir.

PRP işlemi uygulandı ve şuan (1 senedir) herhangi bir sorun yaşamadı. nispeten ucuz ve kolay bir yöntem. denemekten zarar gelmez.

Bunlara ek bizde kilo da vardı. öncelik kilo vermektir herzaman.

janavarorion
1

mobil görünümden çık