gun icinde devamli boyle esnemeye calisiyorum, derin nefes alasim geliyor ama isin ilginc yani tam anlamiyla butun bir derin nefes de alamiyorum. bu siralar yorgunum, az uyuyorum, parti marti, yogun mesailer derken boyle mi oldu acaba? fatigue mi sebebi? onun haricinde herhangi bir kalp veya ciger hastaligim yoktu ama son 6 ay icerisinde 2 defa covid olmuslugum var.

nedir acaba sizce?


 

nefes açlığı yaşıyor olabilirsiniz. genellikle yoğun stresli dönemlerde beynin bedene gönderdiği dur yiğen bi' nefes al sakinleş sinyalidir. yine de bir doktora gidin tabi :)

evde liyakat kalmamis

Yoğun esneme beyne yeterince oksijen gitmeme belirtisi.tek sebebi bu olmayabilir tabi. Bir mr çektirmenizi öneririm. Covid in damarlarda pıhtılaşma yaptıgı bilinen bir gerçek. Covid sürecinde kan sulandırıcı kullanmadıysanız böyle bir durum oluşmuş olabilir

alimcgraw

Aaa bende de aynısı vardı hakikaten pıhtılaşma çıktı kanımda. Bundan dolayı olduğunu düşünmemiştim. Yanlız esnemek derken vücudu esnetmekten bahsediyorum uyku esnemesi değil.

cilekli krep

@cilekli krep

ozel mesaj gonderdim sana.

baldur2

tansiyon ya da seker de olabilir, ozellikle yemek sonrasi yorgunluk, mayisma, uyku istegi, tansiyon yukselmesinde nefes nefese kalma, bogulacak gibi olma, sikinti basmasi falan cok gorulur

neverletyougodown
1

mobil görünümden çık