Sizin de böyle dertleriniz var mı? Evet dünyanın en basit şeyi ama bazen mağazada giyilen ayakkabı saatler sonra ayağı mahvedebiliyor.

Var mı böyle dertleriniz neler yapıyorsunuz?


 

Normalde ayakkabılar zamanla yumuşar, daha rahat hale gelir ama ben alırken dahi rahat, esnek olanı biraz boşluk olanı seçmeye çalışıyorum. giyip biraz yürüyünce eğreti mi yoksa rahat mı olduğu belli oluyor. alıp pişman olduğum olmuyor.

sttc

Aynı dert bende de vardı. Normalde 38 giyerdim. Sandalet ve terlik dışında hep 39 alıyorum ayakkabıları. Çünkü ayaklarım şişiyor. Çok büyükse içine keçe koyulabiliyor. Ama genelde büyük ve ferah ayakkabı ile rahat ettiğim için gerek olmuyor.

curukturpkokusu

Ufacık bile dokunuyorsa, orasından burasından, kullanmaya saşlayınca rahatsız ediyor, vuruyor.

abbabaabbaababbabaababbaabbabaab

Bu sebepten, ayağıma çok güzel oturan bir ayakkabıdan 5 çift aldım, yıllardır giyiyorum

abbabaabbaababbabaababbaabbabaab

ben de bu konuda çok dertliyim. bi' modeli beğendikten sonra numara seçiminde çok zorlanıyorum, genellikle haftalar sürüyor beğendiğim ayakkabıyı alabilmem. iki ayağım arasında yarım numara kadar fark var, bazı kalıplarda bu çok sıkıntı yaşatıyor. istediğim rengin her numarası da her gittiğim mağazada olmadığı için sürekli mağaza mağaza dolaşmam gerekiyor.

tam da bu sebepten beğendiğim bir ayakkabı modeli olduğu zaman üretimden kalkmadan başka aklımda kalan rengi varsa bir kaç tane daha almaya gayret ediyorum. genellikle spor tarzda giydiğim için de günlük kullanımda sıkıntı yaşamıyorum.

a7x
1

mobil görünümden çık