13 aylık kızımın dişleri çıkıyor. bundan önceki 2 diş çıkma sürecinde de 39ları gördük. doktorumuza götürdüğümüzde 6. hastalıktan süphelendi ancak o tarz bir şey olmadığını anladık. yani dişte 39 dereceleri gören ebeveynler var mı?




 

Dikkat etmeniz gereken tek şey: Çocuğun neşesi yerinde mi? 39 çok yüksek bir ateş değil ama 38 olur ve devamlı uykulu, etrafına ilginisiz, hasta görünüyorsa o da alarm işaretidir. 39,5 ateşle günlük hayatına devam eden ateş dışında problemi olmayan çocuk da gördüm, o durumda 3 gün bekleyip doktora gittik hep

spankenstein

diş çok sıkıntı bir konu ve ciddi ateş yapıyor. olabilir yani. patlayacak diş zaten kendini belli ediyor. çocuğun ağzına bakarak diş olup olmadığını anlayabilirsiniz.

mümkün olduğunca serin tutun çocuğu. doktor calpol vs.ateş düşürücü verdiyse onları kullanın.

tantunisultansuleyman

kuru soğanın iç sulu kısmından minik bir parça kesip, patlamayan diş bölgesine hafifce sürün, biraz ağlamayı göze alıyoruz tabi. hızlıca çıkıyor diş. sıkıntılar hızlıca son buluyor.

sinematikcrop

Sinematikcrop’a el olarak yeşil soğan da rahatlatabilir. Bizimkinde bağımlılık olmuştu hatta bir ara. Rahatça çıkarsın dişleri minik inş.

zoque

Calpol veya dolven verin inceden, hiç endişelenmeyin. Biz de zamanında çok endişeleniyorduk. Şimdi boşuna endişelendiğimizi anlıyoruz. Sakın aman calpol verme dolven verme diyenlere de inanma :)
*Umarım linç yemem.

piotr
1

mobil görünümden çık