1. kısa bir süre öncesine kadar ipone'uma gelen sms'ler, otomatik olarak macbook'uma da geliyordu. çok rahat ettiriyordu. 28 aralıktan beri hiçbir sms gelmemeye başladı. bakıyorum, sync açık gözüküyor mesajlar uygulamasında. sorun ne olabilir?

2. iphone'umda, mailler bildirim olarak gelmesin diye zamanında her şeyi kapatmışım. şuan mail ayarlarında "bildirimleri göster" vs. gibi ayarlar açık olmasına rağmen, bana gelen mailler hala ekranıma düşmüyor. benim mail uygulamasına girip yenilemem gerekiyor.

bunları nasıl çözeiblirim?

 

1. telefonunuzda ayarlar > mesajlar altında 'text message forwarding'e (Türkçe ne yazıyor bilmiyorum) girip diğer cihazınızı aktif edin.

2. telefonunuzda ayarlar > mail > accounts > 'fetch new data' altındaki ayarlara bakın manually olarak ayarlıysa onu otomatik yapın.

do you remember me

1. ayarlar bende doğru gözüküyor. ancak hiçbir verification sms'i otomatik olarak bilgisayara yansımamayta devam :(

2. ayarlar da otomatik durumunda. dediğim gibi asıl sorun yeni bir mail gelince, bir sesle bildirim vs. vermemesi.

tchuck

Notifications kısmına bakmış mıydınız? Bir de notifications > Mail > Customize Notifications diye bir yer var, her mail hesabı için ayrı ayrı belirleyebildiğiniz bir yer, orda da kapalı olmadığını kontrol edin.

do you remember me

gerçekten aklımı kaçırıcam, telefonu sıfırlamanın eşiğindeyim.

tüm her şeyi açtım ve mailler hala bildirim olarak düşmüyor.

tchuck

Mac’te iCloud hesabınızdan sign out olup reset atıp tekrar sign in yapın (mesajlar uygulamasında da ayrıca sign in yapın).

orient blue

1- illaki bakmissinizdir ama suradaki her adimi tek tek incelediniz mi? support.apple.com
cihazlar guncel mi? bu ara bi suru guncelleme gonderdi Apple.

2- eskiden icloud veya outlook kullaniyordunuz da su an gmail vb kullaniyor olabilir misiniz? push ozelligi her email saglayicisinda yok. fetch ile de mail var mi yok mu diye kontrol edecegi sureyi secebiliyorsunuz alttan.

supergirl
1

mobil görünümden çık