4-5 günlüğüne. Aileyle. Prag budapeşte viyana yapmıştık çok güzeldi.

Aklıma gelenler;

Roma-venedik

Brugge-köln.

Siz ne dersiniz. Doğal güzellik, gezme, yürüme, yemek tatlar falan mühim. Uçalım kaçalım değil pek. Yorum yazarak fikrinizi söylerseniz çok sevinirim.

Teşekkür ederim.

 

seçeneklerde roma varsa benim elim başkasına gitmez:) köln'de katedral ve belki köprü dışında ailenizin ilgisini çekecek bir şey olduğunu sanmıyorum. brugge güzel ama öncelikli değil bence.

roma açık hava müzesi, çoğu yeri keyif veriyor. tatlar konusunda da sizi üzmez. venedik'e özel bir merakları yoksa roma'yı floransa'ya bağlardım ben. hızlı trenle arası iki saat diye aklımda kalmış. venedik de gezilesi ama tarih ve lezzet bakımından floransa'nın daha önde olduğunu düşünüyorum.

asteriks

tercihler bunlardan ibaretse kesinlikle roma. genel olarak italya zaten yürüyüşe, yeme ,çmeyle geçecek bir seyahete çok uygun. çok da memnun kalırsınız.

dedim ben sana

asteriks +1

Brugge'de hiç bulunmadım ama imkanım olsa Roma, Venedik + Floransa'ya tekrar giderim.

reactionic

Tek Roma daha rahat olur, şahsen ben koşturmacalı seyahat sevmiyorum. 2 gün orada 3 gün burada gibi yapmaya çalışınce hem bir şeyler eksik kalıyor hem de bavul aç, topla, trene yetiş, check-in, check-out vb. yorucu oluyor.

Roma gibi bir şehre 4-5 gün ayırırsanız, şansınıza havalar da güzel olursa, çok keyif alır, sakin sakin gezersiniz.

salihdt

Brugge-köln 4-5 günde yapılır. Ama Roma venedik yerine 4-5 günde ya sadece roma ya da floransa-milano yapardım.

Bir de burada da sık olarak karıştırıldığını gördüğüm için küçük bir hatırlatma yapayım. Vizenizin hala geçerlilik süresi olabilir ama toplam kalış günü sınırına ve multi mi yoksa tek giriş mi olduğuna dikkat edin. Ne olur ne olmaz.

yeninesiltupcu
1

mobil görünümden çık