
Hedef yoksa bırak. Yüksek lisansın amacı akademiye devam etmektir aslında. Ne sektörde ne de kamuda bir işe yaramaz.


Zor kabul alınan bir programa alınmıştım bırakmak istemiyorum alanımda yüksek lisans önemli malesef


Hocalara durumu açıklayıp devam zorunluluğuna uymasam olur mu de. Hatta her hafta bir gün gelip gözüksem olur mu da diyebilirsin.


Sifir detay verildigi icin net yorum yapamiyorum ama program koordinatoruyle konusmayi dene. Cok dersin kalmadiysa belki idare ederler. Alan ne okul ne bilmiyoruz tabii ama neticede isi secmeyecek halin yok sanirim.


Atandığınız ildeki bir üniversitede aldığınız dersleri saydırıp yatay geçiş yapmayı da düşünebilirsiniz


burada tek çıkış noktası ana bilim dalı başkanıyla konuşmak. bu pandemide bazı dersler uzaktan oluyorsa olabilir, yoklama almıyorlarsa olabilir, yoklamadan bırakmayız derlerse olabilir.
kağıt üstünde geçerli sebep olmadan sağlık vb. gibi dondurmazlar.
