arkadaşın emule>temp klasöründen benim bilgisayara, 80 mb'a tamamlanacak bir rar dosyasının indirilmiş kısmını taşıdık (yani ilgili "part / part.met / part.met.bak" triosunu bneim bilgisayara kopyaladık). her şey çok iyi gidiyordu; benim emule'da 20'den 60 mb'a getirdik rar dosyasını. fakat emule'a bir sonraki girişte "hata: geçersiz part.met dosyası sürümü!" mesajını aldım. dosya da "aktarılanlar" listemde görünmez oldu.
ne olmuş olabilir? ilk kez başıma geliyor, hiçbir şey anlamadım.
ne olmuş olabilir? ilk kez başıma geliyor, hiçbir şey anlamadım.

dosya muhtemelen bozulmustur.
metfileregenerator tarzi bir seyle kurtarmayi deneyebilirsiniz. boyutun az oldugunu gordugumden tekrar bastan baslamaniz daha kolay olur derim.
entrapmen


teşekkür ederim entrapmen. arkadaştaki dosya aynen duruyor zaten; bakalım o kaldığı yerden nasıl devam edecek. önce onu bir görürüz, olmadı metfileregenerator'ü salarız bir üstüne.
geri yinekel

1