58 inç bi tv aldım kurulum vs oldu kurulumda fark etmedim ama sonra gece olunca fark ettim üstten çizgi şeklinde ekranın en üst kenar kısmında 20-30 cm lik bi ışık sızması var. öyle çok da rahatsız etmiyor ama ilerde artar mı bu. bu şekilde kullanan var mı? iade mi etsem veya değişişm vs.




 

Panel IPS ise bu ışık sızması kronik. Biz by şekilde 2 tane LG tv değiştik. Bizimkilerde 5 cm falandı ama zamanla arttı. Eğer karanlıkta izliyorsan, film vs. izleyeceksen çok rahatsız edici gelebilir ama eğer karasal yayın takılacaksan rahatsız etmeyebilir.

Sen şimdi ortam karanlıkken ışık sızmasını gösterecek şekilde karşıdan ve yanlardan resim çek. Eğer değişim/iade için uğraşacaksan servis onları isteyecek çünkü.

giovanne

hocam şöyle bir şey. çok da rahatsız etmiyo şimdilik ama büyürse diye korkuyorum
ibb.co

fff02561

Bu normal degil

floydian

hocam şimdilik rahatsız etmiyor ama benim sormak istediğim ilerde garantisi bitmeden mesela bunu değiştirmek istesem sıkıntı çıkarırlar mı

fff02561

Bence beklemeyin, hemen değiştirin. Bir şekilde 'kullanıcı hatası' yorumu yapıp değiştirmek istemezler. Uğraşırsınız boş yere. Amaç 2 sene sonranın güncel modeli ile değiştirmek ise onu da yapmayabilirler.

himmet dayi

Hocam hangi firma bilmiyorum ama mesela LG ilk 6 içersinde değişim yapıyor. Sonrasında onarım yoluna gidiyor.

giovanne

Hemen değiştirin

sta

ışık sızması demem buna. bildiğin kasa deforme olmuş.

sutlu nescafe
1

mobil görünümden çık