Merhaba,

Yeni birisiyle tanıştım. Aslında her şey güzel ilerliyor ama ben ya eski ilişkilerimde olduğu gibi yine üzülürsem, devamı gelmezse diye çok kaygılanıyorum. Bir boşanma geçirdim, yine aynı şeylerin olmasından çok korkuyorum. Kendisi de bir evlilik geçirmiş, aile kurmak isteyen birisi. Şartlarımız, hayata bakış açılarımız gerçekten çok uyuyor ama inanın uyku uyuyamıyorum ben kaygıdan. Lütfen rahatlatıcı bir kaç söze ihtiyacım var. Ben kadın tarafıyım. Yaşlar 35 ve 41.


 

Olmazsa vardır bir hayır. İstediğimiz şeylerin olması o şeylerin bizim için hayırlı olacağı anlamına gelmiyor. Kısmet bu işler.

dissendium

Çok tatlı :) normalde de ilişkilerinde kaygılı bağlanan bir tip misin?

Bence tekrar ayrılıktan bu kadar korkma. Yasayabilecegin ennn kötü durumu artık "biliyorsun". Mutlu zamanlar için bu risk alınır :) biraz sadece andaki mutlulugun tadını çıkar

abuzer

buradan lafla sana verceğimiz destek sadece 2 dakikalığına işine yarar sonra fabrika ayarlarına geri dönersin. bu yardım isteğinde samimiysen çaba harcaman gerekiyor. ya uzman bir psikologdan destek alacaksın. ya da buna paran ve vaktin yoksa kendi kendini okuyarak eğiteceksin.

www.psikonet.com

orpheus

Bu korkaklığa anlam veremiyorum. Hayatınızı yaşayın. eski deneyimleriniz yüzünden adamın vaktini çalmayın.

necron

Herkese değerli yorumları için teşekkür ederim

medusa
1

mobil görünümden çık