Bir kişiden yeni sezon ürünler satışa sunulacağı için her yıl kasım ayında fiyatlar düşer diye duydum. Bu ne kadar doğru.

Eğer doğruysa bu indirimlerden yararlanabilme konusunda deneyim ve bildilerinizi paylaşabilir misiniz?


 

Kasım ve Aralık ayları genelde indirim döneminin bol olduğu dönem oluyor, black Friday, Christmas, 11.11 vs. Ama Son dönemde döviz de zipladi. Önce bindirim sonra indirim olabilir.

himmet dayi

(bkz: black friday) 'i mi kastetti acaba? Yani genel olarak yıl sonuna doğru black friday, yeni yıl indirimleri, süper bilmemne, muhteşem x gibi bir sürü indirim oluyor.

Ben zamanında bi laptopu güzel bir indirimle aldım evet, ama atıyorum 10-20 tane stok oluyor hemen yakalaman gerekiyor.

Kasım-Aralık'ta ara ara hepsiburada, amazon, trendyol, vatanbilgisayar, vb. neyle ilgileniyorsan o ürünün olacağı yerleri takip et linkleri kaydet. Akakçe, Cimri vb. siteler de yardımcı olur.

nhk ni youkosu

Fiyat düşmez. Indirim olur.
Mantıken stoklari bitirip yılı iyi satışla kapatmak ister çoğu firma.
Ama iyi takip etmek lazım.

logisticsmanager

26 kasım'da black friday var. bir de 11.11 var. 100 ürün varsa 10-15 üründe gerçek indirim diğerlerinde önce bindirim sonra indirim yapılıyor. takiplediğim ürünlerin fiyatlarını, fiyatların geçerli olduğu tarihi ve linklerini excele kaydettim. haftalık bakıp güncelliyorum. indirim günleri geldiğinde bakalım ne olacak. geçen sene 2-3 ürün dışında düzgün bir indirim görememiştim.

golgi aygıtı
1

mobil görünümden çık