[q]
(6) 

Altın elbiseli adam

Fusha #1490039
On numara bir insan değil mi ya? Benim için neredeyse Kemal Sunal ile barış Manço kayıpları gibi üzücü oldu yahu. Sürekli videolarını izliyorum, eğitim tavsiye vs videolarını defalarca izledim şimdi de altınlı gece programını izliyorum. Harika projeleri varmış. Yaşasaymis hayata gecirecekti muhtemelen çoğunu. Allah rahmet eylesin.




 

İyi bilirdim. Amin.

prole

Ben çok geç tanıştım kendisiyle, en çok üzüldüm şey de bu oldu. Yeri doldurulamayacak biri. Hayatta böyle içi dışı bir çok az insan gördüm.

olaylar olaylar

Ölmeden önce kötü bilirdim. Öldükten yıllar sonra dinlemeye başladım. Hiç motorum olmamasına rağmen sürekli Altınlı Gece programlarını arabamla giderken dinliyorum. Müthiş birisi olduğunu gördüm. Bugün bir apaçilik videosuna rastladım. Trafikte sağa sola küfürler ede ede ilerliyor. Biraz hayal kırıklığı oldu olmadı değil. Bkz: www.izlesene.com

dieis

Severek takip ediyordum aşırı samimi geliyordu videolardan. İnanılmaz üzülmüştüm haberini aldığımda. Çok genç gitti be…

solenkol

bana itici geliyordu, videonun yarısında kapatırdım. çok bilgili birisi olduğu kesin ama itici birisi olduğunu değiştiremez. allah rahmet eylesin

false pretension

yaptığı programlar, kanal iyiydi ama ben özellikle sazı eline alıp konuştuğu kısımları çok sevmezdim ama çok bilgi verirdi ama hitap şeklini sevmedim. karakter meselesi.
devrim sirmen'i severdim ama o da böyle bir kanal yürütemezdi.

sonuçta yaptığı iş ile tr'de çoğu insana yol göstermiş biriydi.

duyurukullanıcısı
1

mobil görünümden çık