12 yıllık twitter hesabım, afganları ülkede istemediğim için kapatıldı :)

çok da umurumda değil, bir şey yazmıyordum yalnızca takip ediyordum.
yeni hesap açtım ve anında o da kapatıldı.

benim bir daha twitter kullanmamın bir yolu yok mu?
gündemi falan ordan takip ediyordum da.

 

Kılıçdaroğluna yavşak diyen herifin profili de olduğu yerde duruyor. Sonra da rererö derler. Yani düşün ki yeni açtığın hesabı bile kapatmışlar sanki Afgan istemek zorundayım.

ckisc

Ip ban yemiş olabilirsiniz vpn ile açmayı deneyin

Battalgazininintikaml

@ckisc,

aynen öyle. kk'ya yavşak diyen adam, tek tek tüm türklere faşistliğinden tutun, şerefsizliğine kadar sövüp geçiyor. hesap 1 haftadır orada.

ben "afganlara bakma kzorunda değiliz. avrupalı tuzu kuru ... lar bir zahmet karıştırdıkları afganistan'dan 3-5 milyon mülteciyi kendi topraklarına alıversinler" dediğim için 10 dakikada ban yedim :)

tchuck

aynı e-posta adresiyle mi kayıt oldunuz? ip ban atacaklarını sanmıyorum sonuçta çoğu kullanıcı dinamik ip kullanıyor.

yine de donuyor

Pkklı teröriste küfrettim diye beni 12 saat kısıtladılar nefret suçu diye. Teröriste bir şey yok ama. Twitter’ı da çözdük,

Hallegadola

eski hesaba ait kullanici adi, sifre, profil resmi, mail adresi, bio yazisi, telefon numarasindan birini dahi kullanmaycaksiniz. Atiyorum eski kullanici adin Yargic Zekeriyya idi:) yeni actigin kullanici adini Gecelerin Yargici yaptin sistem seni tespit ediyor banladigimiz bu adam yeniden gelmis diye basiyor gene bani. Kafayi yersin bak. Bir de mavi tiklilere fazla bulasmayin, o serefszilerin sikayetlerini aninda dikkate aliyor twitter, gider hesap aninda sonra ugras dur.

neverletyougodown
1

mobil görünümden çık