ne diyorsunuz? kullananlara soruyorum ey romalılar! Toplamda 2 km'lik git 2 km gel ara sokaklardan gidilen işe gidip gelme amaçlı kullanacağım öncelikli olarak. tabi gezinti vs. işleri de olacak illa ki. hafif yokuşlu yerler de var. bugün martı ile gittim geldim hatta gayet yeterli bir şekilde gittim geldim. elektrikli bisiklet tecrübem hiç yok.

bütçem 3-4 bin TL . hatta a101 yarın 3000 TL ye volta marka bir elektrikli bisiklet veriyormuş onu mu alayım diyorum. elektrikli bisiklet alacaksam bugün karar versem güzel olur kısacası.

nedir bu işin oluru gençler? hangisi size göre daha iyi? şunu al ama şu özelliklerine dikkat et, şu marka model iyidir vs. aklınıza ne gelirse sallayın buyrun lütfen.

 

marti bir kere deneyince benim de alasim gelmisti cidden. benim icin bu ihtimali degerlendirmemi engelleyen sey islak yer / yagmur performansi oldu. duyduguma gore yerler islaksa kucuk teker oldugundan cok fazla kayiyormus. sakat durumlar olusuyormusmus... daha fazla tecrubesi olan biri beni yalanlarsa tekrar dusunebilirim.

robokot

elektrikli bisiklet konusunda bir yorum yapamam ama aradığın şey mi pro 2 scooter.

himmet dayi

O volta çok ağır haberin olsun. Scooter alacaksan da kış aylarını düşünerek almanı öneririm. Yağmurda ve ıslak zeminde kullanılmaz çünkü.

Denton

Mi pro 2 Al bak keyfine kraldır

kleider
1

mobil görünümden çık