aylık 150 makale için 750 lira veriyorlar ve min istenen kelime 300. futbol konusunda olduğu için heves ettim ancak resmen amelelik gibi gözüktü gözüme. sizce de öyle değil mi?




 

öyle. akmasa da damlasın diyecek bir durumda değilseniz yapmayın.

amugochi

Tabii ki amelelik.

İngilizce biliyorsanız yurtdışı sitelerde daha iyisini bulursunuz.

chicha_v2

Yayınlandığı ve görünür olduğunuz için bence olabilir. Yani ben ücrete bakmadan kabul ederdim. 300-400 kelime arası yazarsınız. Çok da uzun değil. Yine de siz bilirsiniz tabii..

Corpsebridee

300 kelime en fazla 15 dakikanızı alır eğer yazım kurallarına çok dikkat etmeniz gerekmiyorsa. Bu da saatlik 20 lira günlük 160 lira aylık 4160 tl maaş alan kişiyle aynı maaş/zaman oranına tekabül eder.

neysene

Görünür olacaksanız, isminiz bir yerlerde gececekse mantıklı.

westblack

300 kelime 15 dakikanizi alir denmis ama makine olmadiginiz icin muhtemelen icerik bulmak, ne yazacaginizi dusunmek, hatalarinizi duzeltmek vb. gibi islemler sebebiyle daha fazla ugrasmaniz gerekir.

bence fiyat tamamen sacmalik, ben olsam direkt dalga mi geciyorsunuz diye sorardim. paraya cok ihtiyaciniz varsa veya ne bileyim "su an bos oturuyorum, hic degilse uc kurus para gecsin elime" diyorsaniz siz bilirsiniz ama ben de futbol hastasi ve bu tarz islerle ugrasan birisi olarak boyle bir teklifi ciddiye dahi almazdim. pazarda su satsam daha verimli olur.

der meister

Aylık 150 makale demek günlük 5 demek değil mi? 300'er kelimelik 5 ayrı makale yazacağım günde ve elime 25 lira geçecek.
Mazotuma yetmez o para.

ryhmer

Yapılmaz emeğe yazık

somethinginthewayshemoves

bionluk ya da r10.net de falan profil oluştursan her türlü daha iyi kazanırsın. çok az.

mrtkp1234

100 kelimesi 2 lira normalde. süresine ve miktarına bağlı olarak 100 kelimesi 50 kuruşa bile bulmak mümkün.
evet amelelik ama zaten kimse sizden ssci makalesi beklemiyor. çok niş çok kalite çalışanların 100 kelime / 15 tl den falan çalıştığını biliyorum.

Whily
1

mobil görünümden çık