Güneş kremini her gün kullanın diyorlar. Şimdi ben çalışan bir erkeğim. Sabah dıştan sonra yüzüme bunu sürüp bütün gün gezebilir miyim yoksa yanımda mı taşıyayım ? Sadece yüz için mi yoksa kollar fln boyun her yer için mi kullanmalıyım




 

Bütün gün yetmez, yanınızda taşıyıp arada tekrar sürseniz iyi olur. Kapalı ortamda çalışıyorsanız mesela öğlen dışarı çıkacaksanız tekrarlarsınız. Açık havada çalışıyorsanız iki saatte bir.

Ben yaz kış her gün yüzüme 50 spf sürüyorum, evin karşısındaki markete gideceksem bile yüzüme mutlaka sürüyorum. Bu mevsimden başlayarak eylüle kadar falan da özellikle dışarıda çok vakit geçireceksem güneşe maruz kalacak her yerime (sandalet giyince ayaklarımın üstü dahil) (hayır manyak değilim) 30-50 spf güneş kremi sürüyorum. Dışarıda çok vakit geçiriyorsanız kollara falan sürün zaten, amele yanığı hoş değil.

kobuzchu kiz

2 saatte bir yenilemek gerekir diyorlar.

bazıları gözaltlarına sürülemiyor.

ShadowOfMoon

gunes kremiyle ilgili en buyuk sikinti kremlerin cogu cok agir, yagli veya kalin beyaz bir iz birakiyor (formulune gore), dolayisiyla insanin tekrar tekrar suresi gelmiyor.

her gun surmekten + gun icinde tekrar surmekten erinmeyeceginiz bir krem bulmak esas is, bu da deneme yanilma gerektiriyor.

hot potato

missha markasının kremleri oldukça hafif ve beyaz iz bırakmıyor. onlayn alabilirsiniz

photo85
1

mobil görünümden çık