bir tane almayi dusunuyorum. internetten alicam. ikeanin french press i akilma yatti. 80 lira

www.amazon.com.tr

sizin onerdiginiz vr mi

 

altındaki çember şeklindeki filtre zımbırtısı sürekli vidası gevşeyip çıkma eğilimmine geçiyor.. ŞOK'a müthiş ucuz ve güzel filtresi sabit gelmişti ben de onu kırdım :/ önerim şu ki uzun soluklu olsun isterseniz bu tip almayın.. alacaksanız da bu tipler zaten her yerde var ve çok daha ucuz.. karaca'nınkiler güzel.. bir degerlendirin derim..

denizmaniaherif

evde bunu, ofiste starbucks press kullanıyorum.
ikisi de güzel.

önemli olan şey suyla temas eden kısımlarının plastik olmaması.

teritori

Paşabahçeninkini almıştım(muadillerine göre biraz tuzluydu) 6-7 yıldır sorunsuz kullanıyorum.

arenas

migrostan 3 sene önce 25 liraya almıştım. basic kullanıcıyım çok bir şey beklemiyorum beni tatmin ediyor. arada vidası gevşiyor sıkıyorum. Biraz da kahve tortusu kaçabiliyor filtreden ama sorun olmuyor bana. Benzeri ürün www.migros.com.tr

onkiloversemtamamım

bodum var uzun süredir kullanıyoruz, memnunuz. brazil'di sanırım modeli

giovanne

1,5 yıldır onun 1 litreliğini kullanıyorum.
arada filtresine bakım yaptığın sürece gayet iş gören, dayanıklı bir şey.

bu arada ikea'da 1 litresi 69, 0,4 olanı 59 tl.

filteria

bence en iyisi ikea french press'i. hem fiyatı o kaliteye göre uygun, hem de yıllarca kullandım, makinada yıkadım, fonksiyonları asla bozulmuyor. vidası, teli gevşemiyor, telinin formu bozulmuyor, kahveler suya karışmıyor vs. bendekinin düşüp camı çatladığı için (gerçi hala eskisi gibi iş görüyor) bir tane daha aldım. bu sefer karaca'nınkini aldım. birkaç aydır kullanıyorum. ondan da memnunum. sadece yıkadıktan sonra metal görünümlü üst kısmında su lekeleri kalıyor. çok dert de değil tabi :)

istanbul kanatlarimin altinda

paylastiginiz linkteki french press'i yillardir kullaniyorum. hicbir sikinti yasamadim gayet memnunum. bulasik makinesinde yikiyorum. teli hic bozulmadi.

kaputt

iki sene yazlıkta bu ürünü kullandım 6 ay kadar. ben de tavsiye ederim ancak @denizmaniaherif in dediği gibi alt tarafı arada elle sıklaştırmak gerekiyor 2-3 kullanımda.

bu arada fiyatları acayip artmış, ben 29 tl gibi bir şeye almıştım.

ada meltemi

i.hizliresim.com

bundan aldim. tesekkur ederim herkese

charlotte blanc
1

mobil görünümden çık