akıllı süpürge almak istiyorum ama şu ortadaki evin diğer yarısına bağlanan kapıda bir tümsek var, ben kiracıyım çıkarken de temiz bir şekilde sökebileceğim bir yöntem arıyorum, alçı düşündüm ama basa basa çatlayacak bi süre sonra

i.ibb.co
i.ibb.co
i.ibb.co

 

arkadaşım şöyle yaptı,
bir mermer aldı. rampalı. diğer tarafı çıkıntı ile aynı boy. o çıkıntının yanına yerleştirdi. robotu oradan çıkıyor.
umarım anlatabilmişimdir. ahşaptan böyle bir rampa yapan da görmüştüm. yerinden oynamaması için malzemenin ağır olması ya da geçici de olsa yapıştırılması lazım.

lovemyself

bir de, o kilimi robotu her çalıştırdığınızda kaldıracaksınız. normal elektrik süpürgesi gibi kilim dolanıyor ayağına. püsküllere de takılıyor ama sizin püsküller fazla uzun değil, umarım sorun olmaz. halılarının püsküllerini kesen çok kişi tanıyorum :)

lovemyself

püskülleri çözeriz ya değiştiririm kilimi veya overlock falan yaparım

nahtoderfahrung

mermerciye oraya eğimli şekilde oturacak şekilde mermer parça kestirip silikonla yapıştırabilirsin. altına destek olsun diye 3-4 yerden destek parçasıda kestirebilirisin mermerciye.
çıkarken çıkartmasan bile olur

aslindasorunumpsikolojik

(git: erenparke.com )

şunlar işinizi görmez mi? makinanın yüzde kaç eğime kadar çalıştığını bilmiyorum ama en geniş olanlarından 3-5 liralık bir süpürgelik (eşik çıtası, profili.. her neyse) alıp altına silikonu basın, bakın bakalım işe yarıyor mu. en azından daha maliyetli bir şey yapmadan önce denenebilir.
taşınacağınız zaman isterseniz kolaylıkla sökersiniz.

semyasa
1

mobil görünümden çık