Daha yeni aldığım piyanomun tuşu kırıldı.
Berbat görünmesi bir yana kırılan parça tuşun içine girdi ve basınca ses çıkartıyor. Bu durum sanırım garanti kapsamına girmez. Bunu nasıl tamir ettirebilirim? Kendim mi düzeltmeliyim sizce?



 

garantisi varsa hic ellemeden garantiyi bir deneyin.

yoggi

Garanti için eve mi gelip yapıyorlar yoksa kargoluyor muyuz?
Bunu kargolaması ayrı bir dert çünkü.

yanqoue

Servisini arayıp bir sormanız lazım :/

chihirovekohaku

garanti olmuyor veya tamirat pahali oluyorsa bu DIY videolarındaki japon yapistiricisi + noodle + zımpara videolarını tavsiye olarak kenara bırakıyorum. absürd gelebilir ama baya iş görüyor.

evimin paspasi

yuh bu nasıl kırılır ya! mutlaka şikayet edin. kurma sökme işini de garantidekiler halletmeleri gerekir. siz kargolayamazsınız herhalde büyük bir eşya bu. farzet ki koltuğun arızalı çıktı piyano da oyle bi şey hem sökerken de zarar verebilirsiniz o nolcak bu sefer size patlar ihale

ala09

doğduğumdan beri her daim evimde en az 1 tane akustik olmak üzere piyanolar, klavyeler var. hiç birisinin tuşunun o kısmı kırılmadı. fotoğraftan akustik piyano gibi görünüyor ama, o kadar kalitesiz tuşları olan akustik piyanoyu nereden bulduğunuzu çok merak ediyorum?.. eğer dijitalse teknik servis kolayca çözecektir zaten. değilse sağlam bir piyano luthiesi işinizi görür. o tuş değişecek neticede.. yapıştırma işine girmeyin, bu bir enstruman, mobilya değil. kırılan koltuğunuzun ayağını yapıştırmıyorsunuz...

jeanluc

akustik piyano değil de dijitale benzettim ben, hatta yamaha arius lara benziyor, aslında kalitesiz bir model oldugunu dusunmuyorum. doğrudan garantiyi aramalısınız.

kitap arasında kalmış silgi tozu
1

mobil görünümden çık