nası geri getiricem :S bi yardım :/




 

tam olarak nereyi kaybettin bilemedim ama file edit...menusunun sonunda window var ordan bütün pencereler ulaşabilirsin.

cool pich

ya da direk file butonunun bulunduğu araç çubuğunda window butonuna tıklarsan istediğin pencereyi geri getirebilirsin.

diyanet takvimi

windows tan toolbarı açıcan

ceyceyy

hallettim geri geldiler.ya bi de göz rengi nasıl değiştirilir.gözleri seçip layer olarak eklemeye çalışıorum boş alan seçiyor.(resimde gözleri seçiorum sonra baktığımda sadece alt zemindeki boş alanı seçmiş hani o gri beyaz kareli en alt zemin var ya orası) mavi olsun diye seçtikten sonra çeşitli oynamalarla göze orjinale yakınlık veriliyordu o nasıl yapabilrim.

kiral

www.google.com.tr

diyanet takvimi

layerın üstüne boş bir layer açın. fırçayla gözün üstüne bir kaç darbe atın. ardından layer'ın modunu değiştirin overlay yapın multiplay yapın ışığını ayarlayın felan.

fukka
1

mobil görünümden çık