himym, tbbt, the office izledim. en son izlediğim the office idi ve çok beğenmiştim. bu üsttekilerden hangisi sizce? (friends demeyin)
beklentilerim: kolayca aksın, izledikten hemen sonra bir sonraki bölüme geçmek isteyeyim ardarda 10 bölüm izleyeyim vs.
edit: ayrıca bir de konu olarak direkt himym vs. gibi romantik ilişkilerden daha çok office gibi tbbt gibi daha başka şeylerin (ofis ortamı, akademi vs) ön planda olduğu bir dizi olursa sevinirim.


 

seinfeld kesinlikle

pide

cheers. hatta daha iyisi frasier izleyin bence.

married with children'ı şu kadar yıldan sonra başkasının adına utanmak dediğimiz hissi yaşamadan izlemeniz çok düşük ihtimal.

amugochi

hiçbiri

peep show
trailer park boys

deranzo1

Bunlar arasında Seinfeld diyorum ama asıl önerim Office sevdiğiniz için Parks and Recreation, yerini tutmaz ama benzer tadı yakalayabilirsiniz

i think therefore i am

seinfeld

false pretension

parks and recreation +1
the it crowd (romantizm sıfır. işyeri komedisi)

uuth

Edgar Wright ve tayfası işlerini seviyorsanız Spaced'e göz atabilirsiniz. Black Books ve Scrubs da izlenmesi gerekenlerden kanımca. The IT Crowd'a da +1. Married With Children'ın yeri de ayrıdır bu arada, yazmadan edemedim.

krang

Seinfeld derim ama seveni kadar sevmeyeni de çok. Ama Office sevdiyseniz sevmeye daha yakınsınız.

SiyamkedisiZorro

it crowd ve rick and morty :)) yazarken bile gülümsedim:)

monkey

kesinlikle "trailer park boys".

The Office bittikten sonra o samimiyette dizi ararken bulmuştum, en sevdiğim dizilerden biri oldu. The Office gibi ilk 3-5 bölüm izle ama.

edit: normalde office sevenler pek sevmiyor bence ama, "brooklyn 99, community, parks and recreation" çetesi var bir de. Bunlara bayılanlara Office'i önerdiğimde beğenmediler ama. Ben de Office sever olarak bunları sevemedim.

nhk ni youkosu

seinfeld diyecegim ama diger onerilerinizi izlemedim eheh

ala09
1

mobil görünümden çık