3g modem kullanıyorum. Modem üzerinden aldığım interneti dizüstü bilgisayarımın kablosuz ağ adaptörünü kullanarak yayınlayabilir miyim? Kesin bir program falan vardır da açıkçası Google'da ne diye arayacağımı bulamadım.




 

şerrefsizim aynısını soracaktım yahu.

evet, usb'den takılan 3g modemin internetini birden fazla bilgisayar kullanabilir mi bi şekilde?

kibritsuyu

turkcell icin www.turkcell.com.tr soyle bir cihaz var. dediginiz isi yapiyor. bunun disinda android'in dun aciklanan froyo surumunu kullanan ve kablosuz vericisi olan bir telefon da is gorur. ornegin nexus one. google icin anahtar kelimeler 3g to wifi hotspot

dahicocuk

Windows 7 kullanıyorsanız, kablosuz ağları yönet kısmından "Ekle"ye tıkladıktan sonra geçici ağ oluştur diyerek bir ağ kurabilirsiniz, son adımda internet bağlantısını paylaş seçeneğini seçmeniz gerekmekte. Ama 2 bilgisayarınızda windows 7 olması gerekiyo, diğer bilgisayar windows xp ise bağlanmıyor. Vista'da bu özellik var mı bilmiyorum ama var diye duymuştum.

hkndgn

3g internet baglantinizi internet connection sharing yardimi ile paylasabilirsiniz.

windows.microsoft.com

ek: ad hoc gibi birseyler de olabilirdi, bir zamanlar yapmistim simdi biraz tereddute dustum. ama kesin oluyordu.

fdegir
1

mobil görünümden çık