Bu aralar uzun mesafeli yolculukları pandemiden ötürü otomobille yapıyoruz ancak uçakların korkulacak kadar tehlikeli olmadığına dair yorumlar okuyorum ara ara. Yakın zamanda uçakla seyahat edenlerin yorumlarını alabilir miyim bu konuda?




 

bence dandik bir havayoluyla ucmuyorsaniz. otobus, metro, tramwaylardan falan cok daha guvenlidir. uymalari gereken bir suru standart var.

dokunmakalbime

Pandemi surecinde bi kere uctum is maksatli. Cidden guvenlik falan yok, koltuklar dip dibe hic mesafe yok, onde oturan afgan maskeyi ceneye kadar indirmis iki kere uyardim duzeltti sonra tekrar indi. Hostesler goruyor ama belli ki yildiklari icin uyarmiyor vb.

İcerideki hava filtrelenip tekrar veriliyormus bilmem ne derece etkili.

Bu konularda cok evhamli biri degilim ama ben pek guvenli bulmadim.

msb

Hiç güvenli değil. Havaalanında yan yana oturmuyorsun insanlarla mesafeni koruyorsun. Uçağa bindikten sonra bitiyor dip dibe oturuyorsun. Öksürenler falan.

turkce konusan uzayli

2020 yılında 28 defa uçağa binmişim. şükürler olsun hiçbirşey olmadı. temizlik, maske, mesafeye dikkat ettikten sonra birşey olmaz.

paudi

uçağa binmek uçak içinde dipdibe oturmak elbette hastalık kapma durumunda riskli. tamamen yanındaki, uçaktaki bireylerle bilinçleri ile alakalı.

basond

Herkes dip dibe, üste para verseler binmem şu anda uçağa. Zaten pandeminin en büyük yayılımını havayolu yolcuları sağladı.

roket adam
1

mobil görünümden çık