Ben çok seviyorum. Her gün şarkı söylüyorum. Eşlik etmeden müzik dinleyemiyorum.
:)

evet


Tek başımayken seviyorum.


Evet. Hemen hemen her gün söylerim. The Final Countdown'dan Sen Küçüksün Ölemezsin'e kadar sürekli bir şeyler mırıldanırım :)


Sesim onkadar kötü ki, söyleyebilmeyi istememe rağmen tek başıma iken bile denemiyorjm


Sesim kötü ama özellikle cengiz kurtoglu söylemeyi seviyorum. Türkü de söylerim. Bülent ersoy da söylerim ama sesim yakışmıyor. Bence cengizi iyi söylüyorum.


Karaoke evet


Sesim berbat fakat çok seviyorum. Hele konserlerde acımıyorum valla. Yanı başında böğüren cırtlak sesli insan profili benim.


Konserden konsere. Kendi sesimi kendim bile duyamıyorum ama söylüyorum, bi anda herkes sussa sıçtım.


Çok severim ama içim öldüğü için pek söylediğim yok son yıllarda. Hatta ses eğitimi alma fırsatı bile yakaladım ama çalışmadım. Öyle tuhaf.


Evveeet soundcloud.com
Geçen linc yemiştim youtube a girsem mi diye sorunca ama fazla uçmuşum kabul :)
Sevdiğim veya sevdiğimin sevdiği şarkıları deniyorum hala arada ^^


Yalnızken deniyorum sesimi kaydedip fakat kaydı dinlerken sesime tahammül edemiyorum.


evet, duşta özellikle :) bluetooth speaker var, duş sırasında mutlak müzik dinlerim ve eşlik ederim. ama kelimeleri yutuyorum söylerken, dikkat etmiyorum. biri duysa anlamaz ne söylediğimi.


çok seviyorum, hep söylerim. tsm korosundaydım koronaya kadar da çalışmalarımız devam ediyordu. yalnızken sesli birileriyleyken içimden avazım çıktığı kadar şarkı söylüyorum.
