Burası normal bir sokak. No 4,5,7,8, de fiber yokken no 6 da nasıl fiber olabilir?




 

Arka sokaktan hat çekilmiştir belki. İki ceohelidir

kisa

Belki o binada oturan bir servis sağlayıcı çalışanı vardır. Çünkü bizim 2 üst binamızda telekom çalışanı oturuyormuş ve adam pozisyonunu kullanarak fiber çektirmiş. Bizim binaya gelen telekomcuya sorduğumda öyle demişti.

İnatçılığın yeryüzündeki temsilcisi

Bu "no" dediğin bina no ise bizimde böyleydi. Sanırım binayı yaptıranlar yapıyor bu işi. Sokakta tek Türk Telekom fiber bizde idi. Geçen sene vodafone çalışma yaptı bütün binalara fiber çektiler ama bizi atladılar :)

infernalcadre

Servis sağlayıcı çalışanıyım, telekomcu sallamış :). Fiber çekilmesi altyapı planlamasıyla yapılır bir iki kişinin isteği ile olmaz ancak altyapı masrafını cebinden karşılar ise bilemem. Yakınınızda var ise zamanla civarınizda yaygınlaşacaktır, yahut fiber diye yanlış bilgi vardır. İstek üzerine fiber altyapı saglanmaz.

mirty

Belirli bir sayıda başvuru olursa ve yakında varsa yapılabiliyor.site olarak vs.

sarcophagus

Eve kadar fiber(ftth: fiber to the home) degil de, caddeye kadar fiber(fftc: fiber to the curb, yani saha dolabina kadar fiber) vardir. Ilk once 6 nolu daire basvurmustur ve su an ilgili saha dolabinin kapasitesi dolmuş, port kalmamistir. En mantikli aciklama bu.

Kirmizibavul
1

mobil görünümden çık