Bugüne kadar EFTA'dan sonra en büyük anlaşma. Bu konuda düşünceleriniz nelerdir? Getirisi götürüsü ne olur sizce?




 

Continuity agreement; kısacası bundan önce ab ile ne anlasmamiz varsa ayni sekilde devam ediyor, özel bir anlasma falan yok. Getirisi götürüsu önceden neyse ayni kalacak.

www.google.com

logisticsmanager

logisticsmanager +1. İlerde belki farklı bir anlaşmanın imzalanabileceğini söylemişti ingiliz ticaret bakanı. O sözleşmeye kadar değişen bir şey yok.

kojonotsuki

@logisticsmanager
Buna ankara anlaşması da dahil mi?

Unde bach canim

Bu verilere göre anlaşmada yok gibi;
www.aa.com.tr

Ticaret anlaşması olduğu için içermemis olabilir. O sebepten ankara anlasmasinin iki gün sonra sona erecegini varsayabiliriz.

logisticsmanager

brexit'ten dolayı yeni anlaşma yapılması gerekiyordu o oldu. geçen sene bugün olanların aynısının 2-3 fazlası eklendi o kadar. oto yedek parçası vs gördüm sadece. Ankara anlaşması şimdilik yok. 31 aralık son tarih. girişimler ve adımlar atılmazsa olmayacak gibi duruyor

avatar is back
1

mobil görünümden çık