Aslinda turkiye icin en iyi muttefik oldugu dusunulur cogu insan Israil’i. Buna verilebilecekler ornekler var midir?

Mesela azerbeycan da da turklerin yaninda oldulae ve keskin cizgileri vardi.
Filistin gibi nankor bi ulkedense guclu bi israil daha iyidir diye dusunuyorum.

Boyle eskiye dayaki da ornekler var mi acaba?

 

Hiç sanmıyorum. Kim öyle düşünüyor?

Filistin nankör olduğu için arada bombalıyor zaten İsrail onları. Çoluk çocuk sivil demeden nankörlükleri sebebiyle filistinlileri böylece yola getiriyor olmalı.
Tuhaf olan Filistinlilerin (nereden çıktıysa artık) sözde nankörlüğü yanında İsrailin bölgede bile değil, dünyada çevirdiği dolapları hiç görmemek problem.

Yahudi dini ile kapitalizmin temel fikirleri ve yahudi davranış formları büyük benzerlik göstermektedir (werner sombart).
bu alman sosyolog Yahudilikte kapitalizm arasındaki ilişkiyi derin incelemiştir ve kitabı vardır.

Başlamışken Yahudilik ve faiz bağlantısını da araştır derim.
Neden bu kredi kartlarının bu kadar yaygın olduğunu kesin ve temel ihtiyaçmış gibi lanse edilmesini biraz düşünmek gerek.
(Kredi kartı ile alış veriş yapanlar nakit yapanlara göre daha fazla harcıyorlar. bu bilimsel olarak incelenmiş bir husus)

Artık onlarsız olmadan web sayfaları arasında geçemediğimiz reklamların da asıl sebepleri yine yahudilerdir.

En son İranlı nükleer bilimciyi vurdular.
Bizdeki ASELSAN mühendislerinin şüpheli ölümleri ve o her nasılsa düşen Isparta uçağındaki ölen bir çok fizikçi akademisyenin arkasında İsrail unsuru çok güçlü ihtimal. Fetö de bunların maşasıdır.

Eski daha eskiye gidersek arzı mevudu gerçekleştirmek bizimle müttefiklik adına(!) ve bize daha yakın olmak için(!) doğu doğudaki bir kısım topraklarımız da onların hedefindedir.
Güçlü dediğin İsrailin kurulduğu 1947lerden beridir Orta Doğu'da sorunlar ve akan kan bitmemiştir.
Sözde güçlü müttefik İsrailden zamanında alınan ihaların kullanıldığı doğu operasyonlarında edinilen bilgiler önce İsrail'e sonra bize geliyordu. Ne kadar güvenilirler değil mi ?!

Erva
1

mobil görünümden çık