herkese merhaba! yanlış hatırlamıyorsam son beş senedir katıldığım bu güzel etkinlik bu sene düzenlenmiyor mu acaba? el atacak kimseler yok mudur? benim payıma düşen bir husus olursa yardımcı da olabilirim. hoşçakalın!




 

e yap bi çekiliş de girelim :)

lcha

Cok guzel tokatlamalar olur bu sene. Cunku uye alimi komple acik. Benden bi tavsiye, referansla katilabilsin kisiler bence.

proletarier aller lander vereinigt euch

ya evet her sene birileri tokatlanıyor sürekli. sadece kıdemliler katılabilsin :D

theseachange

Ben sadece 1. çekilişe katılmıştım. 1. çekilişte de arıza çıkaranlar olmuştu. Ondan sonra katılmadım bir daha. Çünkü bariz kötü niyetli insanlar var. Adam lafta uçuyor kaçıyor ama alt tarafı 50₺ lik hediye alıp göndermiyor. Bu da insanların midesini bulandırıyor. Benim başıma gelmedi fakat, o yılki mevzuları hatırlayınca başka hediyeleşmeye katılmadım.
Mutlaka efektif bir referans sistemi olmalı.
Duyurunun istatistikleri de kullanılabilir. En az X kadar 'Cevap bu' olarak işaretlenmiş cevap sayısı, en az Y% kadar'Cevap bu'/Toplam cevap oranı olmalı vb.

battal gemalmaz

Ben de eskiden hep heveslenirdim duyuru çekilişlerine ama 2018’de bana çıkan kişi hediye yollamamıştı. Geçen sene katılmadım o yüzden aynı şeyi bir kez daha yaşamamak için. Hatırladığım kadarıyla 2019’da katılım çok çok azdı zaten. Eski heyecanı kalmadı sanki :(

ms brownstone

Bence bu yıl kargocuların yükünü artırmamak için yapmayın.

gelmeistemem

Bana göndermedi üçkağıtçının biri. Düzenleyen vatandaşta “yav olabilir adam zorluk yaşıyormuş tanırım iyi çocuktur” filan diye beni oyaladı epey. Sonra da “ben bişey yapamam” deyip kenara çekildi. Biraz hayal kırıklığı oldu hem düzenleyene hem de göndermeye üçkağıtçıya (umarım okuyorlardır kim olduklarını unuttum) çok kızmıştım.

infernalcadre

7 8 yıldır kullanıyorum bir kere bile katılmadım. Bu sene katılayım demiştim ama yazılanları okumak üzdü :( ms brownstone o kadar üzülmüş ki sana bu sene ben hediye alayım geç iletişime :)

yardıncıoyuncu

ben hiç olumsuzluk yaşamadım ve geçen sene güzel hediyeler aldım ve aldım.

ben katılırım. geçmişten referans alalım.

janderzel zartanyan

Katılmayı çok istemiştim ancak olumsuz tecrübeler soğuttu.

ruhen hastayim ben
1

mobil görünümden çık