Merhaba, 16 tane kısa videoyu tek ekranda birleştirdim. Tamam. Sesleri de tamam. Video izlenirken 16 tanesi birden izlenecek. MFÖ maske tak şarkısı gibi.

Ama şunu beceremedim. Bu 16 tane videoyu aynı oranda nasıl çerçeveye yerleştirebilirim? Yani ekrana hepsi orantılı olarak nasıl yerleştirilir? Manuel yapmaya çalışıyorum illet oldum. Küçült büyüt beynim dondu.

Son soru. Videoların bazıları uzun bazıları kısa. Genel video bittiğinde o 16 videonun da ekranda kalmasını istiyorum. (Şu anda her bir video bittiğinde ekrandan kayboluyor, devam eden videolar görünüyor.)

Peşinen teşekkürler.

 

Photoshop'ta 16 çerçeveyi birden, olması gerektikleri yerde hazırlayıp (total ekran boyutunda) farklı bir katman olarak atsanız olmaz mı? Edit: Sorduğunuz bu değildi. Ama çerçevelere göre belki oranlayabilirsiniz. Değişim miktarını belirleyip hepsine uygulayabiliyorsunuz.

Kısa videoların sonuna siyah resim koyup fade out ile birleştirseniz olur sanki.

heritage

Bu iş için bi templete vardır diye düşünüyorum. Yoksa da ince hesap yapmanız lazım.2. sorun için ise eğer çok erken bitmiyorsa videoyu hafif yavaşlatarak timelinede uzatabilirsiniz

olaylar olaylar

şöyle bir template var, belki işinize yarar.
motionarray.com

ankara06
1

mobil görünümden çık