Selamlar,
Birkaç haftadır biriyle görüşüyorum, daha herşey tabi ki çok yeni, birbirimizi tanımaya çalışıyoruz. Bu kişi ile daha ilk tanıştığımda kendisini beğenmiştim ama o bir daha birşey yazmamıştı. Haftalar sonra ben birşeyler yazdım, biraz mesajlastik, ilerleyen günlerde görüştük, sonrası da yavaş yavaş görüşe görüşe devam ediyor. Bazen o bazen ben yazıyoruz. Geçen salı görüştük, bana göre müthiş bir gün geçirdik ve dün akşam yani Perşembe akşama kadar hiçbir şey yazmadı, aramadı sormadı ve attığı mesaj da bulduğu bir video ile ilgiliydi.
Duygusal bir kişi olsam da bir yandan rasyonelim. Kişinin karakteri ile ilgili olabilir derdim ama herkes için doğal olan birşey varsa bir kişi hoşumuza gidiyorsa konuşmak ve görüşmek isteriz diye düşünüyorum. Bu konuda duyuru erkeklerinin fikrini almak isterim. Netekim ben bir kadın olarak arıyor soruyorum beğendiğim kişiyi ve tabi ki benzer ilgiyi bekliyorum. Kendisine sormak istiyorum ama darlamak da istemiyorum.
Teşekkürler.

 

Arayip sormadigim kadinla ilgilenmiyorum demektir. En iyi ihtimalle, seks ihtimali icin arada yokluyordur.

Aradigin popstar o degil.

alperz

“Netekim bir erkek de arıyor soruyor beğendiği kişiyi”

pass

İstemiyor olabilir ama başka konular da olabilir. Sevgilisinden yeni ayrılmıştır. Çok yoğundur. Bir süre ilişki düşünmüyordur.

stewie

Kimi erkek öyle olur, senden çok çok hoşlanmış da olabilir yani. Bunu en iyi yanyana geldiğinizde anlarsın.

antihero

yazmazsa yazmasın boşver sen de ona aynı şekilde davran. yazmak isteyen ölüm döşeğinde olsa bile yazar, görüşmek isteyen kenya'da bile olsa gelir görür. çok da şey yapmamak lazım.

principlei

İlgi göstermediğine göre pek de hoşlanmış görünmüyor. Ama ne olur ne olmaz diye tamamen iletişimi de kopartmak istemiyor. Yalnızlık zor.

Abdurrahman

genel olarak mesajlaşmayı sevmiyor olabilir mi? ne biliim bende böyle muhabbeti yarım bıraktığım falan oluyor yazmayı pek sevmediğimden.

halleri gelmişde olabilir.

selam

hoşlanmamıştır. emin olabilirsiniz.

hazen

Olmazsa olmaz olarak görmüyor.

arnold schwarzeneger

Boşver. Ruh eşin de olsa salla gitsin.

30 yas k

Hayatın en güzel öğrettiği şey bir erkek hoşlanıyorsa bunu görürsün bilirsin hissedersin. Kovalar yani.

Mesajlaşmayı sevmeyen erkek bile flört döneminde bir nebze farklı davranırdı.

@abdurrahman, +1 diyorum.

mobydick
1

mobil görünümden çık