Merhabalar

Eski aracın hgs'sini yeni araca geçirmek amacıyla içindeki plakayı güncelleme için postahaneye gittiğimde oradaki hanıma yeni araca bu sticker'ı nasıl yapıştırmam gerektiğini sormuştum, o da yapıştırmanıza gerek yok, plakadan alıyor gibi birşeyler söylemmişti.

Bu doğru mu? Yani sticker'ı yapıştırmama gerek yok mu? Veya yapıştırmazsam her seferinde bir gişeden geçerken elimle sticker'ı mı göstermek zorundayım o alete doğru? Kafam karıştı.

 

Bariyerli otoyol gişelerinde sorun olur, yoksa gişesiz okuma sistemlerinde sıkıntı olmaz.

Yine de yapıştırın cama.

John Bloor

Ben hiç yapıştırmadım, etiketi görmüyorsa plakadan okuyor görevlinin dediği gibi. Misal hiç HGS etiketi almamış olabilir, sensör yine plakayı okuyup açılıyor.

angelus

bende hiç yapıştırmadım. sistem plakadan okuyor.

1917

yapıştırmıyorum, izmir istanbul otobanında elimle cama tutuyorum sadece, bariyer kalkıyor.

prezarlatif

hiç yapistirmadim ama atmaya da gönlüm elvermedi.
ne zaman bariyerli biyerden gececek olsam prezarlatif'in yaptigi gibi ben de gosteriyorum cama dogru. (giulietta kullandigim icin plakam capraz, tirsiyorum)

işte o elle gosterdigim an disaridan cok salak gozuktugumu dusunuyorum.

la traviata

Ben de hiç yapıştırmadan kullanıyorum.Sağ güneşliğin üstüne iliştirdim.Geçerken güneşliği indiriyorum ,o şekilde alıyor.Bazen yağmurlu havada vs okumuyor "kaçak geçiş"yazıyor ancak ertesi gün sistemden kontrol ettiğimde düzelmiş oluyor.Plakadan okuyor zaten her türlü.

arenas
1

mobil görünümden çık