-Özgüveni yüksek
-prezantabl :)
-istanbul avrupa yakasında ikamet eden ya da beylikdüzü'ne ulaşabilecek
Temsili nikah memuru arıyorum. İnternetten yaptığım araştırmalarda 400-700 tl arasında teklifler aldım. ben de hem maliyeti düşürmek hem de yetenekli ve ihtiyacı olan birine bahaneyle de olsa yardımcı olabilmek adına sözlüğe yazdım. sizlerin ya da tanıdıklarınızın geri dönüşlerinizi bekliyorum. iletişim için sözlükten yeşillendirebilirsiniz.

Hayırlı olsun hocam yalnız bana düğün-nikah mekanından birini teklif ettiler siz sordunuz mu genelde elemanları oluyor tarih saat uygun alamayanlar için. Yoksa avukat bi arkadaştan rica edebilirsin cübbesini kendi getirir.


kesinlikle sahne tecrübesi olan birini seç, derim. ııı der, tıkanır, sesi kısık olur, kısacık an biter. ilçende yahut yakın yerlerdeki bir tiyatro grubunu ara rastgele, söyle durumu, uygun fiyata birini ayarlarlar. insanlar açılışta koca koca kostümlerle geziyorlar, bu kısa rolü haydi haydi yaparlar.
hasılı, tiyatrocu birini çağır, derim.


Bir arkadasin dugununde (nikah coktan yapilmisti) herkesin cok sevdigi baska bir arkadasimizi yapmistik. Herkes cok gulup eglenmisti. Tabi ailelerin bir kismi anlamadi.


avukat fikri iyiymiş aslında. keşke yardımcı olabilecek bir suser olsa
