Sabahtan beri korkunç bir halsizlik ve mide bulantısı yaşıyorum. Şimdi de tek taraflı yutkunma zorluğu başladı. Boğazım şişti. Ateşim yok ama ne zamana kadar beklemek lazım?

Diyabetim ve kronik astım bronsitim de var. Işin daha da kötüsü asla enfeksiyonla karşılaşmaması gereken bir oğlum var.

Sokağa da çıkmadım, markete gitmedim, eve kimseyi almadım aylardır sadece eşim oğlum ve ben varız evde. Sadece eşim ise gidip geliyor kendi araciyla önlemler full ( onda bişey yok). Hala marketten gelenleri temizliyoruz, kargoyu da aynı şekilde. Bu şartlarda bulastiysa da tebrik ederim kendisini :(

Soru da sorayım adet yerini bulsun. Ateş olmazsa gitmeye gerek var mı? İstanbul Avrupa yakasında nereye gitmeli görece olarak daha az yoğun?

 

Hastalananlarin buyuk bir kısmında ateş yükselmesi olmuyor. 184u arayıp bir konuşun isterseniz, onlar yonlendirirler.

Geçmiş olsun.

fraise

öksürük ateş nefes darlığı bu üç belirtiye dikkat edin diyorlardı değiştiyse bilmiyorum. eklem ağrısı, ishal benzeri belirtiler de yazmamışsınız. bence şu an sadece dikkatlice takip edip bol sıvı alın. hastane ziyareti de risk.

not dark yet

Sadece halsizlik, bulantı, istahsizlik ve boğaz ağrısı var şuan.

uzun kulaklı yalnız tavşan

Bence kendinizi 1-2 gün kadar takip etseniz daha iyi olur. Yani en azından bir gün daha. Sanırım etrafınızda covid hastası yok, olsaydı o zaman hasta olma ihtimaliniz fazla olurdu. Ama evdeyken mümkün olduğunca kendinize ve evdekilere dikkat edin. Evde maske takın, farklı odalarda oturun, tuvaleti kullandıktan sonra iyice temizleyip, evi sıkça havalandırın. Oğlunuz kadar eşinizin de dikkat etmesi gerekir. Çünkü eğer siz hastaysanız çocuğa bakacak sağlıklı bir kişi lazım.

Yerinizde olsam eğer maddi açıdan sorun olmayacaksa özel bir hastaneye gidip gerekli testlerin yapılmasını isterdim. Virüs için test yapmazlar belki ama en azından kan değerlerinize ve akciğerlerinize bakarak covidle alakalı yorum yaparlar.

GoodMorningTeacher

anlattıklarınla covid olman çok zor. ufak bir üşütme gibi geldi bana. bende de arada mide bulanması vs oluyor çok üstüne düşünmemek lazım. millet nerelerde maskesiz oturuyor bir bilseniz.. içinizi ferah tutun evham yapmaya gerek yok. başka belirtiler olursa o zaman düşünürsünüz.. bahsettiğin semptomları mart ayından beri 3 kere farklı haftalarda yaşadım:D her seferinde 3 4 gün kendime süre tanıdım:) bir baktım ki 3. 4. günün sonunda aklıma bile gelmiyodu:) 4 5 gün sonra unutmuş olacaksın ben diyim sana.

lycoxin

önleyici covid tedavisine başlat kendini. ölenlerin bir çoğu iyiyim ben iyiyim biraz daha bekleyeyim diyenlerden çıkıyor.

istanbul gecesi
1

mobil görünümden çık