bu alışverişi yaparken genelde paketleri mi tercih ediyorsunuz yoksa web sitelerinden ya da mağazalardan ürünlerin her birini ayrı ayrı mı satın alıyorsunuz?




 

ayrı ayrı aldım ben, aynı anda almak maddi olarak zorlayacaktı, yavaş yavaş istediğim modelleri aldım. ama 0dan ev kurulacaksa paketler mantıklı olabilir.

benaslinda

Mağazadan paket fiyatı alıp karsilastirabilirsin. Eğer düğün paketi vs ise yanında mutlaka hediye iste.

elorelia

üç yıl önce buzdolabı dışında tüm beyaz eşyalarımı değiştirdim, hepsini istediğim özelliğe göre ayrı ayrı aldım.
her markanın her ürünü iyi olmayabiliyor çünkü.

ama bütçeye ve öncelik sırasına göre de değişir.
evlenecekseniz, başka masraflarınız da olacaksa paketler daha mantıklı olabilir.
araştırmanız lazım.

blatta hiberna

paket aldık.7 yıldır bir sıkıntı yok.

sizofren06

biz düğün paketi gibi yaptık, mağaza tanıdıktı, paket içinde şu ürünleri öneririz dediler, tek tek almaktan ucuza geldi ve daha üst model aldık, üstüne indirim de yaptılar -annemin arkadaşının oğlu evlenirken de oradan alıp indirim yapıldı diye oraya gittik, bize daha bile ucuza gelmiş oldu XD kadın personel indirimi yaptırdı çünkü- bir de o haliyle süpürge hediye ettiler aksfjaşsfjaşfa ama tanıdık olmasa da yapabilirler, iletişiminize bağlı. aynı markanın başka mağazalarına da gittik birinde çok soğuk davrandılar, birinde çok tatlıydılar yine bir sürü indirim yaptılar mesela tanıdık olmamamıza ve avm içinde olmasına rağmen -not: pandemi öncesiydi- :/ bir de böyle daha geri yerlerdeki mağazalara gitmek de ucuza getirmek için bir ip ucu aslında.

pasp
1

mobil görünümden çık