temmuz 1'de işe başlayacağım. iş yerim beşiktaş'ta olacak. gerçi farklı firmalara da gidiyoruz çoğu zaman iş için ama genel muhit beşiktaş'a çok uzak olmazsa benim için daha makbule geçer. şimdi ben bi ev arayışına girdim, 1+1 kira max 1200 olabilir, güvenli bir bölgede eve çıkmak istiyorum. bu kriterlere göre nereleri önerebilirsiniz bana? çok iç kısımlar olmazsa daha iyi olur, çünkü özel aracım yok. yakınlarımda metrobüs hattı falan olursa tadından yenmez. önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.




 

pwc'de mi başladın? o fiyatlara güvenli yerde ev imkansız maalesef. Ben olsam üniversite gruplarında vs güvenilir bi boş oda bakarım.

mg3929

tövbe ettim ev arkadaşlığına. tek çıkmak istiyorum. bahçelievler taraflarına kadar bakıyorum şimdilik.

pelovann

Kadikoy/marmaray hatti ya da uskudar filan olmaz mi? Vapurla gecilir karsiya

kuehles blondes

evet üsküdar'a da bakıyorum hatta en çok üsküdar'a yoğunlaştım. aradığım kriterlerde daire bulamadım bi türlü... ne zor işler, teşekkür ederim size de

pelovann

Selam. Metroyla üsküdara ulaşabileceğiniz bölgelerden bakabilirsiniz. Bulgurlu,kısıklı hatta çekmeköye kadar yolu var. Çekmeköy-Üsküdar ortalama 30-35 dk sürüyor. Sonrasında aktarma yapacaksınız tabi.Beşiktaş iskeleye yakınsa vapurla 10 dk sürer, 45 dakikada Beşiktaşta olursunuz.

Godless
1

mobil görünümden çık