Neler yapacaksınız 4 gün boyunca? Var mı önerileriniz ?




 

Sevdiklerimle sabah Whatsapp'tan bayramlaşıp,sonra üç tane kitaplık almıştım onları kuracağım. Kitaplarımı düzenleyeceğim. Balkona çıkarım sonra herhalde

çılgındünya

Evdeyim. Şu sürekli ''bayram oldu, yalnız ne yapacağım'', ''cumhuriyet'in ilanı geldi, özel ne yapsam'', ''sevgililer günü geldi ama ben yalnızım'', ''yaz geldi, tüm tatili evde geçireceğim ve bu çok korkunç'' diyenleri pek anlamıyorum. Evdeyim işte, illa özel bir şey yapmaya gerek yok.

minik pattis

2 aydır tek başıma evde olduğum için..

fezagezgini

hayatımın en güzel yılbaşı, dvdciden yılbaşı temalı 3 tane film alıp saat 20:00'den 02:00'lere kadar takıldığım tek kişilik kyk yurdu bilgisayar odasındaydı. filmlerden biri tom hanks'indi.

netflix'ten devam yani. vikings'te, spoiler__>> gemilerin karadan yürütüldüğü bölümdeyim. bakalım, ragnar'ın abisi şok olcak büyük ihtimalle.

onemoremile

zaten 2 ayı yalnız geçirmiyor muyuz ya? hafta sonları 2 aydır ne yapıyorsan onu yapıcam. ilk defa bir bayramı aile ve akrabalarım olmadan geçireceğim için heyecanlıyım ama keşke bunu evde tıkılı kalarak yapmak zorunda olmasaydım diyorum.

Bruce

Çalışcam. 4 gün az bile gelcek ama yetişir umarım.

superfluid
1

mobil görünümden çık