genelde gece olan birsey. sesleri gurultuleri normalde duymadiklarimizi duyuyorum. yataga bas konuldugundaki gurul5uyu bile duyabiliyorum. yada su an ekrana dokunmanin sesini. ne oluyor bu?

neden oluyor?


 

Geceleri düşük desibel sesleri bastıracak etrafta çok fazla gürültü olmadığı için?

fobfilm

aynisi var bende de. soyle diyeyim, askerde iken devasa kogusun en dibinde ranzanin altinda fisiltiyla konusulanlari sanki kulakliktan bir sey dinler gibi inanilmaz net duyuyordum.-ki devasa bir yatakhaneydi- yalniz benimki uykuya tam dalmadan onceki son anda, sanirim 3-5 sn. civari suruyor. basligi takipteyim.

unabomber

duzeltme: senin bahsettigin fobfilmin dedigi sey olabilir. gece tv nin sesini bir iki tık az acmak gibi. bende ise dalmadan 2-3 sn kadar once inanilmaz netlesen sesler oluyor.-belki uyku ile ilgili bir seydir, bilemiyorum-

unabomber
1

mobil görünümden çık