Merhaba duyuru,

Kısa bir şey sormak istiyorum (yapabilirsem). 4-5 senelik uzun ilişkim, 2,5 senedir uzak mesafe olması nedeni ile bitti. Aslında uzak mesafenin bana sorunu yoktu ama ona oldu. Benden ayrılan oydu (en azından bahane bulan).

Aylar sonra, hayaletler peşimi bıraktıktan sonra birinden hoşlanmaya başladım ama bu diğerlerinden farklı. Yani dış görünüş etc, alakasız adamın önce konuşmasına sonra zekasına sonra da kimyasal uyuma da vuruldum. Bir süre daha olduğum ülkede kalacağım ama max 1-2 sene. Ama karşı kişinin kalıcı pozisyonu var. Böyle bir işe girer miydiniz? Akışına mı bırakırdınız? Yoksa baştan her şeyi düşünmeli mi?

Teşekkürler =)

 

Bırak aksın gitsin 1-2 sene dediğin uzun vakit neler olur neler. Önceden planlı yaşanmaz ki zaten gönül işleri. Öyle olsa gönül işi olmazdı akıl işi olurdu. Sen yürü ona. Hem ne malum kesin olumlu olacağı sana? (umarım olur ama anladın neden böyle dediğimi)
Böyle heyecanlar sık yaşanmıyor. Bulmuşken bırakma aklında kalmasın. Hadi go görl, arkandayız

helena

Akışına bırakırdım.malum planlandığın her şey birden yerle bir olabiliyor.hayatın ne getireceğini kestiremiyorsun,güzel bir şey bulmuşken keyfini çıkarmalı.

astrid

akışına bırak +1

pati

Pozitif başladım güne sayenizde, teşekkürler!

margarita
1

mobil görünümden çık