Merhaba Romalılar,
Yeni bir arkadaş işe başladı, hayatımda hissetmediğim ölümcül bir ağız kokusuna sahip. Kokuyu çöp kokusu olarak tarif edebiliriz. Hatta ölü hayvan kokusu olarak da tarif edebiliriz. Ne tür bir rahatsızlık bu kokuyu yapar? Gerçekten çok merak ediyorum.



 

Diş etlerinde veya midesinde bir sorun olabilir. Açlıktan da kötü bir ağızkokusu oluyor.Yeni işe başlama stresi yapıyorsa anksiyeteden bile olabilir.

ashleybon

diş taşı, bağdemcik, diş çürüğü

sttc

Yanlış anlar, üzülür diye yüzüne de diyemiyorsun sanırım. Alışınca sabahları Listerin kullanmadan evden çıkmadığından, nefesini çok iyi açtığından, güne enerjik başlattığından, ferah tutmasından falan bahset. Ben baya övüyorum. Sigara nargile, puro falan onlar da koku yapıyordur. Kuvvetle muhtemel çürük tabi.

wertyu

Belki açtır doyurun.

enis buyutucu

Herhangi bir rahatsızlığı olmasa bile, dişlerinde kaplama olanlarda da sık görülen bir olay...

malheiros

sakız ikram et

silver apple
1

mobil görünümden çık