[q]
(7) 

araç lastigi

proteus #1399427
yakin zamanda aracina lastik alan oldu mu? hangi markayi kaca aldiniz?

izmir'de uygun fiyatli lastik satan bir yer biliyor musunuz?

simdiden tesekkürler.

 

Uygun fiyata diye gidip dandik lastik alma. Continental öneriyorum.

himmet dayi

continental aldım geçtiğimiz haftasonu. 205/55/19 ölçüleri. tanesini 960 tl'ye aldım sökme takma balans dahil.

emfuzi

falken, dunlop iyidir.Japon Sumitomo grubu ile petlasın ortak olarak kurduğu fabrikada üretiliyor. Fiyat/performans olarak güzel lastiklerdir. Bir tık daha iyisi dersen hankook da iyidir. Para önemli değil dersen continental, michelin iyi lastiklerdir.

Lastik için önce lastiğe karar veriyoruz. Sonra lastiğin bayilerini bulup telefon ediyoruz fiyat alıyoruz. Pazarlık da ediyoruz. Lastiğin üretim tarihine de dikkat etmeni tavsiye ederim.

kraldan cok kralci

Ankara'da michelin/conti/bridgestone/nokian için bayileri dahil her yere fiyat sordum internetteki fiyata yakın bir fiyat bulamadım. Hele kupon-indirim-bonus vs. varsa direkt internetten al. Lstiklerin kalitesi hakkında @kraldan cok kralci +1

karacigerim vur kadehlere

batilastik.com.tr , İzmir'de buraya uğramadan hiç lastik almadım , çeşit ve fiyat anlamında gerçekten iyi bir yerdir.

synax

izmir batı lastikten 2550'ye 4 adet hankook aldım. jant düzeltme vs 2800ü buldu. kampayaları varmış 100tl opet akaryakıt hediye ettiler. beklentinize bağlı öneride bulunabilirim. lastik dayansın dersen goodyear konfor dersen michelen herşey olsun dersen conti orta segment dersen hankook idare etsin dersen kumho.

mikahakkinen

285/30/19 4 adet pirelli 5.500 TL bORNOVA CİVARINDA NEREDEYSE TÜM LASTİKÇİLER ZATEN BU ADAMDAN alıp satıyormuş. mutlaka kar edersiniz. Serdar Güneş Öndüzen

ground
1

mobil görünümden çık