Merhaba, babam gırtlak kanseri tedavisini tamamladığı için raporla aldığımız yaklaşık 300 adet mama elimizde kaldı. Nutricia Nutrison Advanced Cubison. Babam artık ağızdan beslenmeye başladığı için bu mamaları elden çıkartmak istiyoruz. İnternette baktığımda tanesinin resmi satış fiyatı 34 lira. Devlet ne kadarını ödüyor ne kadarını maaştan kesiyo falan bilmiyoruz. Bu elimizdeki mamaları satabilir miyiz?




 

satamazsınız.

belediyelere falan bağışlayın gitsin. muhtarlık vs. aracılığıyla direkt durumu olmayan ihtiyaç sahibi hastalara da verebilirsiniz.

hadsafhada

satamazsınız. çünkü üzerindeki karekodla rapor ve reçeteniz üzerinden bir kez size satılmış zaten. ihtiyaç sahibine bağışlayabilirsiniz; niyetiniz olursa yakınınızdaki eczaneye bu mamayı kullanan hastası var mı diye sorarsanız tam kişisine ulaşabilir böylece.

anthemis nobilis

eczane damak ameliyatı olduğumda o mamaları bana ücretsiz vermişti.
eczane ücretsiz almadığı birşeyi ücretsiz vermez.
kısaca satamazsınız.

aslindasorunumpsikolojik

biz de babanneminkileri ne yapacağımızı şaşırmıştık ölünce. paralı zaten satılmıyor. hastanelere ücretsiz vermeye çalıştık kabul etmediler. sonra özel bir huzur evinde bir tanıdık bulduk onun vasıtasıyla bağışladık oraya.

windows95
1

mobil görünümden çık