
Benim kullandığım ''banka'' sisteminin tek olayı zaten paramın güvenliğini sağlaması. Yoksa alır eve koyardım.
Bu işi türkiyede pegasus başlattı :) kızamıyorum da, ama bankanın sadece kendi sisteminde kullanılabilen ve kendi verdiği kartların ekstra güvenliğinden ücret talep etmesi ''köyle kurnazlığı'' gibi geliyor bana.
Gerçi az önce yerli ve milli araba hakkında varankın paylaştığı fotoğrafa baktım da, en soldaki, orada uzun boylu ve sağlarda bulunan şapkalı abilerimiz dışında duranlar da bana bi' değişik gelmişti.
Sanırım değişik olan benim.
Bence mantıklı değil, o paraya asla değmez. bankanın ''görevi'' bu bence, ondaki mevduatıma sahip çıkmak. Zaten kredi verme işini kendi istediği kişiye yapıyor. Hem onda mevduat tutacağım ve o bu mevduatı işleyecek hem de benden aidat alacak.
p.n. kredi kartı kullanmıyorum.


ben kullanıyorum. yıllar önce yabancı bir ülkeye giderken yaptırmıştım, kartın kopyalanması falan gibi bir şey olursa kafam rahat olsun diye. kart ekletmek diye bir şey yok, bankası fark etmeksizin adınıza olan tüm kartlarınızı kapsıyor diye biliyorum.
