merhaba,

harici hard diski bir süredir kullanmiyordum, simdi bilgisayara takinca bir kac sorun yasiyorum. söyle ki, bilgisayara kablo ile bagladigimda baglandi uyarisi geliyor ama cok gec okuyor, icindeki klasörleri ve klasörlerin icindeki dosyalari görüyorum ama ya dosyalari hic acmadan kilitleniyor ya da actiktan bir süre sonra yine kilitleniyor. harddiskin icindeki dosyalar cok önemli. bunlari kurtarmak icin kullanimi kolay bir program var midir?

harddisk koruyucu kilif icindeydi, düstügünü sanmiyorum ama darbe almis olabilir. harddisk calisirken o meşhum tık sesi gelmiyor.

 

iş artık program aşamasını geçmek üzere, daha fazla masraf çıkarmadan bir veri kurtarma uzmanına ulaşmanı öneriririm.

ekşi sözlükte bu işi yapan data doktoru firmasının sahibi var, unspokenlies reloaded tavsiye ederim. Bizim şirketin muhasebe kayıtlarını kurtarmıştı sağolsun.

datadoktoru.com

kimlanbu

linux bir sistemde dataları kopyalamayı deneseniz

seyyar satıcı

easeus isimli bir program buldum, onunla kurtarmaya calisiyorum. cok bad sector olmus, onlari temizleyeyim ondan sonra kurtarabildigimi kurtacagim diyor program.

sonradan ekleme, easeus 70 dolar para istedi. başka bir iki program denedim, onlarla kurtarabildigimi kurtardim. end of the story.

proteus
1

mobil görünümden çık