isim vereceğim ki daha önce benzerini yaşamış olan veya şirkette çalışan var ise tecrübelerini daha doğru aktarabilir diye düşünüyorum. ford otosan firmasında açık bir pozisyon için dün başvuru yaptım. bugün iş görüşmesine davet edilmek üzere arandım. görüşmeye katılıp katılmayacağımı mail yoluyla bildirmek üzere karşı taraftan bir mail rica ettim ve gönderdiler. bana çok ilginç gelen bir şekilde mail cc'sinde bir stajyer var. neyse daha sonra pozisyonu daha detaylı incelemek üzere ilan sayfasına tekrar bakmak istediğimde pozisyonun kapatıldığını gördüm. bunun sebebi ne olabilir, bilen varsa yorumlarını bekliyorum.
sorma sebebim de şu ki; istanbul dışından geleceğim ve mevcut işimden bin bir bahaneyle izin alacağım, artı yol masrafları vs derken yok yere o kadar zahmete girmiş olur muyum acaba diye içime kurt düşmesi.

yeteri kadar başvuru vardır o kadar başvuruyu değerlendirmek için vakit lazım diyerek ilanı askıya almış olabilirler. Eğer istedikleri kişiyi bulamazlarsa tekrar açarlar.


yeterli başvuru varsa kapatılabiliyor. bazen de ilanın süresi doluyor eski bir müşterileri olarak kariyer.net'in sınırsız ilanı sınırlı kontörlüye çevirmesi unutulur gibi değil. iyi oluyor gerçi böylece çöp ilanlar yerine biraz daha gerçekçi ilanlar görüyoruz demek isterdim ama öyle değil ne yazık ki..


yazıldığı üzere görüşebilecekleri kadar yeterli aday birikmiştir.
stajyeri cc'ye koymaları da davet edilen insanları takip etsin, listelesin, mail atsın angarya işleri hallederken iş öğrensin diyedir.


stajyerin cc'ye koyulması sizi niye şaşırttı?
