İlk gün bakınca artçı sarsıntılar demiştim ama hala bu kadar yoğun artçı devam etmez herhalde. Bölge çok fazla hareketli değil mi? Baktıkça daha çok korkuyorum.




 

Perşembe günü yapılan Teke Tek'i izlersen zaten Celal Şengör ve arkadaşları Silivri açıklarında büyük deprem olacak diye üzerine basa basa anlattılar.

malheiros

@malheiros izledim de sanki biri bişey söyler rahatlarim diye yazdım.

uzun kulaklı yalnız tavşan

Bir gece ansızın deprem marmara bölgesini yerle bir edecek. Biz de son bulan ömrümüzle beraber bütün dert ve sıkıntılarımız nihayet bulacak. Çok yakında.

dolan dolmuş

1999 depreminden sonra artçı depremler aylarca sürmüştü. 20 yıldır Marmara Denizi'nde büyük bir depremin olacağı söyleniyor zaten, bu geçen günkü depremi çok da şaapmamak lazım.

wish i could find a way to disappear

Artcilar uzun süre devam edebiliyormuş ama kesin olarak net bir şey söyleyemiyorlar tabii.

Bu arada teketek'te bu aralar kesin büyük deprem olacak gibi bir şey söylemediler; bugün de olabilir, 20 yıl sonra da olabilir. Net bir şey söylemek mümkün değil ama deprem tarihini ileriye çekti dediler. Ki bunu üstüne basa basa tekrarladilar.


Ben de depremden çok korkan bir insanım ama her saniye depremi beklemek, buna göre hareket etmek bir noktadan sonra psikolojimizi iyice bozmaktan başka bir işe yaramaz maalesef. Biz tedbirlerimizi maksimumda tutup, normal hayat akışımiza dönmek zorundayız. Öteki türlüsü stres kaynağından başka bir şey degil. Yarın araba çarpıp olmeyecegimizin de garantisi yok sonuçta.

fraise
1

mobil görünümden çık